Translate

יום שלישי, 2 בדצמבר 2014

Parsnip Soup with Stilton and Bacon Crumb - MasterChef Australia

תכניות בישול, בשבילי, הן בידור ותו לאו. אני לא מתרגשת יותר מדי מהמנות שמכינים או מחפשת את המתכונים, למעט....... מאסטר שף אוסטרליה.

זו התכנית היחידה שאני יכולה להגיד בלב שלם שהיא מעל ומעבר למצופה ומרתקת אותי ברמה המקצועית!
היא משלבת שלושה מנחים: 2 שפים ומבקר מסעדות שמעבירים בצורה נפלאה ועם הרבה הומור את התכניות, מתמודדים שמפרגנים האחד לשני לאורך כל התכנית ומעונה לעונה נראה כאילו הם יותר ויותר מיומנים ומקצועיים וסוללה של שפים (בעיקר מאוסטרליה ואנגליה) שמגיעים להתארח וללמד.

לא אחת אני מוצאת את עצמי נכנסת לאתר התכנית ומפשפשת במתכונים שנראו לי ממש טובים במהלך התכנית ושרשמתי לי שאני חייבת לנסות אותם.

כזה הוא בדיוק מרק פרסניפ עם קראמבל (לחם, גבינה ובייקון) שהכינה מתמודדת בשם אמיליה ג'קסון.



כמה כבר אפשר להצליח עם מרק? אתם שואלים... אז מסתבר שזה, ללא כל ספק, הוכתר אצלנו בבית, כ"ה"מרק הכי טוב שאכלנו!



הקראמבל הוא הברקה נהדרת במקום קרוטונים. הוא בנוי מלחם מחמצת מעורבב עם בייקון מלוח וקוביות גבינה שנמסות מיד כשהן פוגשות את מרק הפרסניפ המתקתק.... יייאאאאם!

אין לי שינויים ואין לי תוספות, המתכון מצויין ככה בדיוק כמו שהוא!

קחו מתכון ותתענגו: http://tenplay.com.au/channel-ten/masterchef/recipes/parsnip-soup-with-stilton-and-bacon-crumb





וכדי להנעים את זמן הבישול שלכם (לפחות חלק ממנו), הנה ביצוע מקסים ומרגש של Andrea Faustini לשיר Chandelier של Sia

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה