אז מה נשאר? עיגולי בצק, החורים מהדונאטס מהפוסט הקודם
מה מכינים? סופגניות מיני עם ריבת תות וקרם של חמאת בוטנים. שילוב מנצח.
מיני סופגניות עם ריבת תות וקרם חמאת בוטנים
המצרכים:
עיגולי הבצק מהמתכון בפוסט של הדונאטס. מטוגנים ומצוננים.
ריבת תות
31 גר' חמאת בוטנים
1/2 כוס אבקת סוכר
קמצוץ מלח
30 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
1. להזריק לכל סופגנייה מעט ובזהירות (כי הן קטנטנות) ריבת תות.
2. בקערה, לערבב ביחד את מרכיבי הקרם ולתקן לסמיכות הרצוייה. אם סמיך מדי, להוסיף שמנת מתוקה ואם דליל מדי, אפשר להוסיף מעט חמאת בוטנים.
3. לטבול כל חלק עליון של סופגנייה בקרם ולהניח בצד כדי שהקרם יתמצק.
ייתכן ויישאר לכם קרם עודף, אני מתכוונת להשתמש בו לציפוי של קאפקייקס שוקולד....
מה מכינים? סופגניות מיני עם ריבת תות וקרם של חמאת בוטנים. שילוב מנצח.
מיני סופגניות עם ריבת תות וקרם חמאת בוטנים
המצרכים:
עיגולי הבצק מהמתכון בפוסט של הדונאטס. מטוגנים ומצוננים.
ריבת תות
31 גר' חמאת בוטנים
1/2 כוס אבקת סוכר
קמצוץ מלח
30 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
1. להזריק לכל סופגנייה מעט ובזהירות (כי הן קטנטנות) ריבת תות.
2. בקערה, לערבב ביחד את מרכיבי הקרם ולתקן לסמיכות הרצוייה. אם סמיך מדי, להוסיף שמנת מתוקה ואם דליל מדי, אפשר להוסיף מעט חמאת בוטנים.
3. לטבול כל חלק עליון של סופגנייה בקרם ולהניח בצד כדי שהקרם יתמצק.
ייתכן ויישאר לכם קרם עודף, אני מתכוונת להשתמש בו לציפוי של קאפקייקס שוקולד....
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה